Iron condor op Nike

Aandeel Nike:

Speel in op een beperkte bewegelijkheid op het aandeel Nike.

Het aandeel Nike heeft geen introductie nodig. Het is 1 van de grootste merken van sportschoenen. Nike is een ontzettend sterk merk en door onze gezonde levenstijl is de laatste jaren veel vraag naar sportkleding.

Flinke stijging Nike:

De laatste 10 jaar is het aandeel fors gestegen. Van 10 dollar naar all time high van 90 dollar.

 

Technische analyse van Nike:

De technische analyse laat zien dat de stijging van het aandeel Nike toppen aan het vormen is en dat de rek eruit is. We zien op dit moment een zijwaardse trend.\
De RSI indicator geeft op dit moment aan dat het aandeel niet verder gaat stijgen.

Groeiverwachting aankomende kwartaal:

Analisten verwachten het komende kwartaal een groeiverwachting van 3,9 procent. Dit is de laagste groei verwachting in jaren. De winst gaat aankomend kwartaal ook
stagneren en de koerswinst verhouding van 33,5 is op dit moment te hoog. Wij denken dat het rek voor verdere stijging eruit is.

Profiteren van een zijwaartse koersbeweging:

U kunt het beste profiteren van een zijwaartse koersbeweging is door een Iron condor te kopen. Nike koerst op dit moment de rond de 86 dollar. Wanneer u een iron condor koopt ontvang u direct optie premie en is uw tijd in uw voordeel. Naarmate de tijd verstrijkt levert u premie op.

Voor dit idee kopen we 1 JUN 21 ’19 PUT $ 77,50 en verkopen we 1 JUN 21 ’19 PUT $ 82,50. We verkopen ook 1 JUN 21 ’19 CALL $ 90 en kopen 1 JUN 21 ’19 CALL $ 95. We ontvangen een premie van $ 142 voor deze combinatie. We kunnen deze premie behouden als Nike expireert tussen de $ 82,50 en $ 90.

Koers andere kant op:

We gaan geld verliezen als de koers onder de 81 dollar komt of boven de 91.50. Het maximale verlies is $ 358 en wordt gerealiseerd indien Nike expireert onder de $ 77.50 of boven $ 95.00. De ruime bandbreedte geeft de beleggers een goede kans om deze transactie met een positief resultaat af te sluiten.

Het mogelijke verlies is wel groter dan de winst wanneer de koers de verkeerde kant op gaat. Wanneer dit gebeurd kunnen wij ervoor kiezen om de optie met verlies te sluiten of door te rollen naar de volgende expiratie maand.

Succes met beleggen en ontvang gratis onze signalen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven