Greed and Fear systeem

Met de Greed and Fear model portefeuille wordt er gehandeld met precies één ES E-mini S&P 500 future, zowel long als short. Belangrijke kenmerken:

- Limit order met bracket order wordt de avond voorafgaand aan de tradingdag doorgegeven en ingevoerd.
- Maximaal 1 trade per dag, maar meestal maar een paar per maand.
- Vanwege de bracket order is er altijd een stop loss aanwezig. Maximaal verlies per trade is vooraf duidelijk. Het bracket sluit de positie ook automatisch als het winstdoel is bereikt.
- Positie kan soms meerdere dagen lopen, maar wordt altijd gesloten voor het weekend.

De signalen van Greed and Fear

De signalen komen een paar keer per maand, en vrijwel altijd de avond voorafgaand aan de handelsdag. De order kan dus in alle rust worden ingevoerd. Het betreft altijd een limit order die iets onder de laatste prijs ligt (in geval een long order), in de verwachting dat er een intra-day pull back komt en we een betere prijs krijgen. Er wordt altijd een gelijk een bracket order meegegeven. Deze bevat de stop loss en winst-doel. Als één van beide wordt geraakt, wordt de positie automatisch gesloten en de andere order van de bracket gecanceld. Hiervoor hoeft u zelf niets meer te doen. Soms wordt er gedurende de dag nog een bericht gestuurd om de stop loss te verkleinen in het geval de positie op (flinke) winst staat.

Overzicht van geverifieerd resultaat: https://collective2.com/details/112840355

Netto trading resultaat met één ES E-mini afgelopen jaren:

2020 +$5934,50
2019 +$8185,00
2018 +$1342,50
2017 +$5843,00

 

Hoe worden de signalen verstuurd van Greed and Fear.

De sms zal in het Nederlands de order omschrijving bevatten. Ook zal het signaal per mail volgen. Vanwege het internationale karakter van de site en klandizie zal deze Engelstalig zijn en ziet er bijvorrbeeld als volgt uit:

For trading on: Monday, August 24th, 2020
Action: Buy (go long)
Symbol: ESU0
Description: E-mini S&P 500 future contract September
Times in force: GTC (if entered before midnight, else DAY)
Order type: limit
Price: 3353.25
Stop loss: 3337.75
Target: 3384.25
Trigger outside RTH: yes

Verify with order at Collective2:

Hier volgt dan een screenprint van de order zoals deze bij Collective2 is ingevoerd

Autotraden Greed and Fear

In samenwerking met Binck bank hebben wij een software ontwikkeld waarmee u direct de signalen automatisch kan laten verwerken via uw effecten rekening bij Binck bank.

U kunt met 1 klik op de link in het telegram of sms bericht order laten uitvoeren.

In de toekomst volgen meer banken en brokers om uw signalen automatisch te laten verwerken.

Klik hier voor meer informatie over het autotraden.

Wie ben ik

Ir. Raoul Th. Suurmeijer, software engineer en algorithmic futures trader is afgestudeerd aan de Universiteit Twente in de Informatica, specialisatie software engineering. In die rol heeft hij als zelfstandige bij veel verschillende bedrijven en overheidsinstelling ruim 20 jaar ervaring opgedaan. Met name het vakgebied van machine learning heeft de laatste 10 jaar zijn sterke interesse en dan vooral als toegepassing op de financiële markten. Het is zijn sterke overtuiging dat software beter in staat is om beslissingen te nemen in situaties waar het menselijk brein wordt misleid door emoties, zoals hebzucht en angst.

Dit heeft geleid tot de bouw van zelflerende specialistische software welke de korte termijn beweging van de S&P 500 moet voorspellen. Met dit gereedschap handelt hij voor eigen rekening en voor geïnteresseerde investeerders. De resultaten daarvan zijn uitstekend en worden gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Op zijn website ‘Greed and Fear’ zijn hiervan alle details te bekijken. Tevens verschijnen daar regelmatige blog posts, met name over het proces van trading.

raoul@greedandfear.eu
https://www.greedandfear.eu/
https://twitter.com/GreedAndFearEU

 

Prijs

De kosten voor deze signalen zijn €150,- ex b.t.w. per maand.
De kosten voor de SMS service zijn €15,- ex b.t.w. per maand.

Totaal €165 ex btw en €199,65 incl b.t.w. per maand.

 

 

Scroll naar boven